BAGAIMANA MENGENALI LELAKI  PLAYBOY

- Selalunya mereka ini serog yg berpenampilan menarik dan ‘up to date’.Biarpn kadangkala mrk tu tak lah begitu kacak sangat dari segi rupa paras.tapi penampilan diri buat mrk ckup menawan.kalau bercakap memang romantis sekali.Kiranya pandai ayat laj ni!Mrk selalu memiliki kereta berjenama terkenal dan tinggal dikawasan mewah.Jarang sekali mrk bercakap tentang keluarga.

MAKNANYA- Mungkin mrk ini belum terfikir utk kehidupan berkeluarga.hanya memetingkan keseronokan hidup saja dan mustahil jika mrk inginkan sesuatu yang teramat berharga drpd perempuan.Mungkin krn penampilan diri yg menarik hati,membuatkan mrk sering menjadi perhatian.jadi,berhati-hatilah!ada yg berjaya mengikis sikap itu bila usia makin mengijak dewasa,tapi usah terperanjat krn ada yg masih kekal dgn perangai ‘PLAYBOY’ itu biarpun usia dah vetaran.

BAGAIMANA MENGENALI LELAKI TRADISI

Corak berpakain mrk selalunya sederhana saja,taklah terlalu kuno atau ‘up to date’ sangat,tapi lelaki golongan ini agak suka memerintah org lain menuruti kehendak mrk.selain itu,dia sngat bijak mengatur soal kewangannya dan sukakan perempuan yang mampu membuat jiwanya tenang.

MAKNANYA – Bermakna dia mampu menjadi suami yg baik nanti.bagi dirinya,keluarganya adalah segala-galanya dalam hidup.Mrk impikan sebuah keluarga yang bhgia dan itu juga bermaknsa dia tak takutkan komitmen.

BAGAIMANA MENGENALI LELAKI KORPORAT

- Selalu mrk ini agak pendiam dan suka berfikir secara logik dan rasional.Bagi dirinya kerjaya adalah perkara yg paling penting dlm hidup.dia juga pentingkan kesempurnaan termasuk dlm memilih pasangan hidup.Jila ditanya,mungkin akn mengatakan bahawa mrk tak merancang utk membina keluarga dlm masa yg terdekat.

MAKNANYA:- Ternyata mrk ini lebih pentingkan kerjaya dan kejayaan dlm hidup sbb itulah dia akn memilih wanita yg pandai berdikari sebagai pasangan.Biarpun romantis tp wanita tetap akn jd yg kedua dlm hidup selepas kerjaya

BAGAIMANA MENGENALI LELAK KEPARAT

Lelaki jenis ini sukabersikap ego dan mementingkan diri sendiri berbeza dgn lelaki korporat yg berfikiran rasional.lelaki jenis ini selalu memerintah dan memeras ugut sesiapa saja.lelaki ini boleh dilihat dikawasan parking kereta dan tempat dimana kutu rayau selalau berada.

MAKNANYA:-Lelaki jenis keparat ini tidak sesuai dijadikan suami kerana perangainya memang kekeparatan dan asyik meminta wang semasa org parking atau motor,lagi pun wang yg diperolehi digunakan utk membeli najis dadah dan sbgainya.mungkin anda juga boleh dijual atau dijadikan bola.