Posts Tagged ‘istimewa’

hadiah dari Anak-Anak dihari Ibu

Wednesday, May 12th, 2010

 

Sempena hari Ibu baru-baru ini,anak-anak saya buatkan roti telur diatas..siap tulis dengan edible Pen lagi…terima kasih anak-anakku.

Duit Raya Untuk Semua

Monday, September 14th, 2009

kad-raya-6

 

69Selamat Hari Raya 69untuk semua sahabat – sahabat alam maya

Ambil Sis ada sediakan duit raya untuk semua…cepat beratur..

WebsiteBanner_A

dan ni ada sikit coklat ketupat untuk adik-adik,Sis buat sendiri tau coklat ni..

DSC01428

 

Jom baca Quran Online

Thursday, August 27th, 2009

Salam!Dah 6 hari kita berpuasakan!Dibulan-bulan Puasa yang mulia ini apa kata Jom kita membaca Quran secara online…skrg pun dah ada mobile quran..kita boleh membaca quran dimana-mana sahaja!Saya dah beli pun mobile Quran..Benda yang baik dan mendatangkan faedah pada kita jangan tak beli pula..3

Di internet juga ada bermacam-macam web yang membolehkan kita membaca quran online!salah satunya disini On9 Holy Quran

untitled3

untitled2

untitled1

Jadi Meh ler kita sama-sama membaca Quran!sambil-sambil lepak kat chat room boleh baca Quran!Boleh ajak kawan-kawan pakat-pakat baca Online Quran..6

 

SEMOGA KITA SEMUA DIRAHMATI ALLAH !AMINNN63

Seronoknya Berpuasa!

Tuesday, August 25th, 2009

Salam!seronoknya bulan Ramadhan yang di nantikan telah tiba…. Selamat berpuasa untuk semua umat islam dan juga saudara – saudara baru kita yang baru memeluk agama islam,marilah kita sama-sama berpuasa dengan seiklas hati. 6bagi kaum hawa kami diberi cuti dalam sebulan kami cuti 1 minggu..itulah keistimewaan kaum hawa5.Tetapi kaum adam no no no cuti71…wajib puasa penuh dalam sebulan..puasa jangan tak puasa..30jangan buat-buat lupa pula ye…10

2332773lyhqhvtboz

Resepi Puding starwberry Sis Lea

(more…)

Dah besor rupanya Fea!

Saturday, July 25th, 2009

Untitled-1Dah besor rupanya Fea…Cik Wah Ingat lagi..masa 15 tahun dulu masa dihari perkhawinanCik Wah dengan Wah Fea masih kecil…terkedek terkedek lari sana lari sini..tapi skrg dah anak gadis..dah jadi tunang org pun..tak lama lagi jadi isteri orang…Tahniah dan selamat bertunang….6cik wah tak de apa nak hadiahkan pada Fea..Cik Wah hanya sponsor Puding  Jagung Berstrawberry je….Tiba hari kawin nanti cik wah sponsor lagi ye!..kome tau tak banyak gambo yang cik wah ambil rosak ler..kecewa betoi cik wah..Memory Stick cik wah rosak….nak kena beli baru ler…nampak gayanya…

Pesanan!Pada pembaca jangan rasa hairan dengan panggilan cik wah!Itu adalah panggilan dari anak2 saudara dari keluarga sebelah my hubby! (more…)

Fazilat Bismillah Enam

Thursday, July 9th, 2009

untitled

 

Fazilat Bismillah Enam (more…)

Photobucket
Kek & Kelas Kek

Ribuan Terima Kasih Dari Sis. Sokongan anda amat dihargai! Terima Kasih!Sila datang lagi!!
MY FAMILY
my family
Jom Baca Quran
MY SIFU
+6
Hulurkan Bantuan!
DI DUNIA INI,APA YANG KITA BERI MEMBUAT KITA JADI KAYA BUKAN APA YANG KITA TERIMA,JADI MARI KITA SAMA-SAMA HULURKAN TANGAN BERIKAN BANTUAN PADA FAKIR-FAKIR MISKIN*

rumah anak yatim


Orang alim kata, barangsiapa membantu di Jalan Allah (tolong anak-anak yatim misalnya), insyaallah Allah SWT akan membantu dan mengurniakan rezeki kepadanya daripada sumber yang tak pernah disangka-sangka. Percayalah...