Posts Tagged ‘Software free,’

Edit Gambar Online

Sunday, November 29th, 2009

cuba test try la  ye!kalau nak lagi advance kita kena bayar(Premium member) saya guna yg free je.10

untitled2

ikut je arahannya….

Flash Menus,Buttons & Banners

Tuesday, October 27th, 2009

untitled

Nak buat Menu,button dan Banner cantik-cantik klik kat gambo tu …Free je10

Diri Anda ke Kartun

Wednesday, September 9th, 2009

untitled

Jom kita ubah diri kita menjadi kartun…ini saya ler…he he he…Klik je kat gambo tu nanti dibawanya anda terus ke Laman Webnya..aaa boleh ler klik klik klik main dengan ubah suai diri kita mengikut citarasa kita sendiri

Jom baca Quran Online

Thursday, August 27th, 2009

Salam!Dah 6 hari kita berpuasakan!Dibulan-bulan Puasa yang mulia ini apa kata Jom kita membaca Quran secara online…skrg pun dah ada mobile quran..kita boleh membaca quran dimana-mana sahaja!Saya dah beli pun mobile Quran..Benda yang baik dan mendatangkan faedah pada kita jangan tak beli pula..3

Di internet juga ada bermacam-macam web yang membolehkan kita membaca quran online!salah satunya disini On9 Holy Quran

untitled3

untitled2

untitled1

Jadi Meh ler kita sama-sama membaca Quran!sambil-sambil lepak kat chat room boleh baca Quran!Boleh ajak kawan-kawan pakat-pakat baca Online Quran..6

 

SEMOGA KITA SEMUA DIRAHMATI ALLAH !AMINNN63

Tetapkan Imej Apabila Anda Beri Komen Di Blog

Wednesday, July 29th, 2009

untitled

 

Make Your Own Movie Online!

Tuesday, July 28th, 2009

Create and email your own short animations online from already made characters and scenes

untitled

Free software lagi

Monday, July 6th, 2009

Ada lagi perisian percuma untuk kawan-kawan yang ada dalam simpanan saya!Kalau suke download dan cuba kalau tak suke tak pe,saya sekadar berkongsi apa yang saya ada… 

sequence

  Berbagai software Percuma boleh didownload disini!!

(more…)

Free online file convert

Saturday, July 4th, 2009

new-icon

Convert files without the need to download software

untitled

http://www.zamzar.com/6

Menyimpan kenangan di Internet

Tuesday, June 23rd, 2009

untitled

Album foto dalam talian untuk menyimpan semua gambar anda dengan selamat.Mudah dicapai dan digunakan dimana sahajahttp://www.pixagogo.com/

(more…)

Photobucket
Kek & Kelas Kek

Ribuan Terima Kasih Dari Sis. Sokongan anda amat dihargai! Terima Kasih!Sila datang lagi!!
MY FAMILY
my family
Jom Baca Quran
MY SIFU
+6
Hulurkan Bantuan!
DI DUNIA INI,APA YANG KITA BERI MEMBUAT KITA JADI KAYA BUKAN APA YANG KITA TERIMA,JADI MARI KITA SAMA-SAMA HULURKAN TANGAN BERIKAN BANTUAN PADA FAKIR-FAKIR MISKIN*

rumah anak yatim


Orang alim kata, barangsiapa membantu di Jalan Allah (tolong anak-anak yatim misalnya), insyaallah Allah SWT akan membantu dan mengurniakan rezeki kepadanya daripada sumber yang tak pernah disangka-sangka. Percayalah...