Photobucket

lia



Kawan2 semua ...sis sebagai wakil Buttercup Malaysia nk bgtau sikit pasal Buttercup utk pengguna Buttercup......utk dptkan kek anda yg lembab...gunalah Buttercup dalam tin @Tong..utk biskut boleh guna buttercup ketul dn tong bkn Tin...yg dlam tin tak sesuai utk biskut sbb masin...tp sesuai utk kek dn masak2 memasak..Buttercup ketul tak sesuai utk kek..sbb kek anda akn kering berderai bila kita potong...sekian sikit maklumat dr sis salah seorg DUTA Buttercup Malysia.
Categories
Instagram




SUDI-SUDI LER SINGGAH



Archive for September, 2009

Kelas Cup Cake

Wednesday, September 16th, 2009

Tadaaaaaaaaaaaaaaaa6

ini ler hasil belajar semalam dengan kak Feena di DSC01714 [iPod Photo]Taman Meru..syukur alhamdulillah tarcapai hajat nak belajar cup cake.. yang penting cara nak guna acu yang buat bunga-bunga tu…best belajar tapi seksa la jugak nak buat bunga…Insyaallah lepas ni dah boleh buat dah… comeikan cup cake..dah tau dah teknik-teknik tapi seksala juga,nampak macam senangkan tapi dah buat sendiri baru la tau susah senangnya!!71..tapi kena buat selalu baru la boleh…baguih punya dok deco cake baru tau negeri asal kak Feena  rupanya sifu orang Kedah..pasai apa tau Lea dengar kak Feena kata ‘PUTAQ”3 sbbnya Lea pun orang kedah… DSC01705 [iPod Photo]

dalam banyak-banyak cup cake yang ini paling saLea suka.comei kan,aaa Lea dah tau dah macamana nak buat kasut cute ni….69selalu saya buat kek cawan ni guna  cawan kertas yang  biasa tu..senang guna yang biasa tu nak makan koyak dari tepi saja..Lea pernah buat cup cake guna cawan khas cup cake tapi tak reti nak makan,cawan kertas cup cake keraih, tapi lepas p belajar baru la tau cara makan… malu la..9rupanya kena guna sudu makan..10

DSC01699 [iPod Photo]

tadaaaaaaaaaaaa ini ler sifu kami kak Feena..Sifu tengah buat bunga atas cup cake!sLea tengah perati dan klik klik ambil gambaq…5Lepaih tu baru la Lea dengan Sue deco deco deco ikut sebiji sebijiDSC01694 [iPod Photo]

Sue tengah sibuk sapukan krim atas cup cake..

sapa-sapa kat Ipoh nak belajar boleh  la cari kak Feena..

bismillah sallylea

Sepatutnya Semua tenaga pengajar wajip ada SKM..Di iktifar oleh KERAJAAN sebagai salah seorg Tenaga Pengajar dalam dunia masakan atau apa jua bidang..

 photo 7c8f825c-fdf8-4a8c-acbe-25beb74a26e8.jpg
 photo f231d77f-9816-41cf-820f-89221ce988d9.jpg
 photo 9f5d7691-9797-4465-98e7-7a2aa452bcde.jpg
 photo 0c9b3424-a34a-4a0a-8bf1-5c63eaebdc33.jpg

Photobucket
Photobucket
TEMPAHAN KEK DIRAJA TAHUN 2012

tuakuperlis
KEK SULTANAH PERLIS