Photobucket

lia

Categories
Instagram

Photobucket
Photobucket
TEMPAHAN KEK DIRAJA TAHUN 2012

tuakuperlis
KEK SULTANAH PERLIS

SIJIL MeSTI

 photo 12045437_773972366048317_1534065051528097616_o.jpg
 photo 12369034_794837277295159_3771196862707333817_n.jpg

Posts Tagged ‘hantaran’

KELAS PERSENOL AINUN(7/1/17)

Thursday, February 16th, 2017

15977643_266970127054709_7136068532033919337_n 16003230_266970153721373_5680493421408707457_n

TEMPAHAN 20/11/16

Thursday, February 16th, 2017

Terima kasih pada yg menempah… AGAR-AGAR KERING BERPERISA dan muffin juga brbagai perisascreen-21.13.09[16.02.2017]

KELAS DAN TEMPAHAN BULAN MARCH

Saturday, August 20th, 2016

screen-22.19.17[20.08.2016]screen-22.17.31[20.08.2016] screen-22.17.41[20.08.2016]screen-22.18.26[20.08.2016] screen-22.19.34[20.08.2016] screen-22.19.57[20.08.2016] screen-22.21.04[20.08.2016]screen-22.17.56[20.08.2016]

TEMPAHAN KEK

Friday, October 2nd, 2015

11000040_625753834233620_2178694436493030087_n 11899775_625753904233613_8246598599998277272_n screen-11.55.01[02.10.2015] screen-11.55.11[02.10.2015]screen-12.43.38[02.10.2015] screen-12.43.47[02.10.2015] screen-12.44.00[02.10.2015]11223841_627049420770728_8105926906827705883_n
11949330_627047724104231_9063368461663278321_n11782334_618870251588645_4024323717561046019_o

KELAS PERSENOL BASIC BBC

Monday, February 16th, 2015

Percaya tak bunga ni dari tangan seorg lelaki.

10436202_655336357911919_8831749980713521085_n 10984285_655336781245210_4809370469255610815_n10959842_655336604578561_2067465264524391456_n

KELAS KEK KAWIN

Sunday, November 30th, 2014

2 cikgu nama pun dkat2 sama2..Alhamdulillah kelas hari ni 27.11.14..dari 0 apa pun tak tau dn akhirnya jd Heroin dn cikgu berdua ni tk percaya kek ini mrk yg buat sendiri…selagi depa brdua tk siapkan kek tk boleh balik..walau cikgu2 berdua ni melangkah kaki masuk kebengkil sis dgn ilmu 0 apa pun tak tau tp krn minat dn brsungguh2 mrk brjaya buat..akhirnya inilah hasilnya…berminat jomm geder2 dgn sis.

screen-16.21.13[30.11.2014]

1512379_499636396845365_5651421555234494140_n1546420_499636290178709_4465746122869596443_n10429345_499636203512051_3796299941920817899_n10454312_499636493512022_7847848686900017080_n10482199_499636446845360_7069252674441178966_n10525850_499636606845344_441652855872352564_n10639727_499636643512007_350423196251902690_n10805696_499636803511991_5579832262887379103_n1012969_499636843511987_7051823021971279368_n1505324_499636680178670_2818318501722686440_n
10624764_499636553512016_332245235609764466_n

TEMPAHAN KEK KAWIN

Monday, November 24th, 2014

MUSIM KAWIN DATANG LAGI

983825_497446637064341_3986784459667094939_n 1511906_497450383730633_1503236977752561775_n

KELAS KEK FONDANT

Friday, November 21st, 2014

Alhamdulillah selesai kelas fondant Sue dan Intan…mrk nk geder2 2 org je..tu sbb sis tak update status kelas fondant ni kat FB..ahakss jangan marahhh yee…sapa nk boleh booking tarikh dgn sis ya..*Munge buat sendiri bkn Munge beli tau…Gumpaste fondant buat sendiri tk guna yg beli punya yaaaa*screen-23.59.31[20.11.2014]10429378_611025432343012_1326805351025269008_n10525937_611025312343024_6504418113194553222_n

15822_611024452343110_8174539965075232222_n68166_611024412343114_5005462506209559856_n 10599684_611024489009773_7655755853219492138_n 10641274_611024525676436_3311500178568437175_n

Kelas Tajaan Buttercup bersama Sis dr Mac – Jun.2014

Wednesday, March 12th, 2014

10277450_519240681521488_7964473603369970084_n 10369208_519240231521533_6640808915149204725_n10171207_513258352119721_1074339275755542293_n10155630_508209322624624_7737392691517347436_n10155959_500225676756322_117765281_n1503885_501907399921483_8088071004376574723_n1688615_489186041193619_1716138407_n

 

1912393_489163377862552_1825948231_n 1898181_491198864325670_1256849128_n1012086_491555267623363_2039451401_n

1150808_492225720889651_1790327037_n1902872_493884270723796_1609918468_n10155446_497474407031449_1463735067_n1383591_497474220364801_226562786_n10151924_499713186807571_1506240521_n 1779143_499145363531020_814481518_n10014946_498880763557480_561265101_n

Alhamdulillah…mulai mac- june sapa yg ambik kelas brsama sis akan dpt percuma mentega tajaan Buttercup…melangkah balik dgn senyum bawak balik hasil tangan dan jugak Seketul Mentega Tajaan Buttercup Malaysia….Jom sapa nk mentega Free Dari Buttercup Mysia mai bljaq dgn sis..KELAS PERSENOL BOLEH PILIH TARIKH SENDIRI,,KALAU TARIKH TU SIS FREE JOMMM GEDER GEDIK DENGAN SIS..

Berbagai tempahan

Monday, May 27th, 2013

469178_366279730150918_171806806_o268934_367543493357875_194214956_n903655_343725199073038_1736208409_o DSC02412.JPGk_1

bismillah sallylea

Sepatutnya Semua tenaga pengajar wajip ada SKM..Di iktifar oleh KERAJAAN sebagai salah seorg Tenaga Pengajar dalam dunia masakan atau apa jua bidang..

 photo 7c8f825c-fdf8-4a8c-acbe-25beb74a26e8.jpg
 photo f231d77f-9816-41cf-820f-89221ce988d9.jpg
 photo 9f5d7691-9797-4465-98e7-7a2aa452bcde.jpg
 photo 0c9b3424-a34a-4a0a-8bf1-5c63eaebdc33.jpg

AROMA JUNE 15

SUDI-SUDI LER SINGGAH