Photobucket

lia

Categories
Instagram

Photobucket
Photobucket
TEMPAHAN KEK DIRAJA TAHUN 2012

tuakuperlis
KEK SULTANAH PERLIS

SIJIL MeSTI

 photo 12045437_773972366048317_1534065051528097616_o.jpg
 photo 12369034_794837277295159_3771196862707333817_n.jpg

Posts Tagged ‘kelas kek’

KELAS PERSENOL AINUN(7/1/17)

Thursday, February 16th, 2017

15977643_266970127054709_7136068532033919337_n 16003230_266970153721373_5680493421408707457_n

KELAS CREAMPUFF (8/11/16)

Thursday, February 16th, 2017

Kawan2 kita ni udah merata alam p balajaq buat creampuff tp semua tak dpat mcam yg depa nak.. Akhirnya cari sis.. Selesai masalah depa… Senyumm semuanya.. Alhamdulillah ilmu Allah di kongsi bersama15025139_236049646813424_6782359500501292799_o

14991344_236049803480075_7357587462563271124_o15002506_236049736813415_5100072274073993910_o14980631_164294464034238_3589496397196504506_n

KELAS BULAN 10

Thursday, November 10th, 2016

14666259_222680931483629_1952649615039340295_n

14691014_143749682755383_8821323228127152762_n

Kelas dan tempahan bulan Febuari 2016

Saturday, August 20th, 2016

screen-22.12.36[20.08.2016] screen-22.13.06[20.08.2016] screen-22.13.19[20.08.2016] screen-22.14.04[20.08.2016]

BERBAGAI KELAS BERSAMA SIS LEA

Friday, October 2nd, 2015

screen-11.56.00[02.10.2015]screen-12.36.32[02.10.2015]screen-12.35.24[02.10.2015]screen-11.54.40[02.10.2015] screen-11.55.22[02.10.2015] screen-11.55.35[02.10.2015] screen-11.56.00[02.10.2015] screen-11.56.15[02.10.2015] screen-11.56.22[02.10.2015] screen-11.56.31[02.10.2015]

KELAS TAJAAN BUTTERCUP BULAN JUNE

Tuesday, June 9th, 2015

pizap.com14337794644841pizap.com14337787205831pizap.com14337797983961

Bila chef tersohor Chef Khairi Mansor dtg belajar dgn sis cikgu kg ni…rasa nk pitam pun ada..kaki tak jejak lantai…tp sis jhat..sis buli chef aaaaaa….sis suruh chef buat macam2…lalalala…tp chef khairi tak kedkut ilmu..share dgn kami ilmu dia…Pertama kali ni seorg Chef dtg belajar mengkek dgn Sis..Trharu rasanya…Lg seorg dr Seremban dan lg seorg dari kulim kedah…jauhhhh mrk dtg..Alhamdulillah

pizap.com14337799243791

Alhamdulillah…kelas kek yg sama selama 2 hari berturut-turut…7&8hb/6/15

Kelas TaJaan Buttercup bulan Mei

Monday, June 8th, 2015

11204429_697636257015262_7013797528894604943_n 11127766_698380060274215_2205170267276414222_n10407540_700409323404622_7149537336046761968_n11233502_700409353404619_4894257883228279415_n11009197_700886856690202_2772862595459865371_n11242553_700886813356873_6013053299394193427_n11227381_701261036652784_3841866122328457001_n11219027_704536762991878_7526490018608782761_n11350648_704536852991869_2240710326737992480_npizap.com14337771813901pizap.com14337791821541

KELAS PERCUMA BBY MACARON

Friday, February 27th, 2015

Kelas Hari ni(15.2.2015)4 jenis kek RM:150.00 ja…Mcam nk pecah Studio Sis…tk laa qhamai sangat tp Qhiuhhhhh sungguh..

10929937_659922240786664_7538698684845641396_nLepaih qhiuhh klaih kek…qhiuhh pulakkk klaih bby macaron…Kelas Free sis bg khas utk yg mai klaih hari ni…terutama kak Hanim..pasai kak Hanim order kat sis bby mac tu tp sis tak dan nk buat…kak Hanim dr tepeng kesiannnn dia…takut kempunan nnti tu yg sis buat klaih bby mac FREE …sis sedekah jaaaa…moga kita semua dimurahkn rezeki dn di pelihara Allah…Alhamdulillahhh..

10922462_659924464119775_2158383254075377438_n 11021132_546213605520977_8804000811053276846_n10984273_539319479543723_3010018788748478312_n

KELAS KASIH SAYANG 4 JENIS KEK

Sunday, February 22nd, 2015

KELAS KASIH SAYANG 4 JENIS KEK(RM:150.00) SAHAJA10929937_659922240786664_7538698684845641396_n10968189_659922277453327_7085290286647758080_n10923537_659922560786632_4207195000184346619_n10858420_659922467453308_4902671314504410682_n10928867_659922397453315_6717801332762413460_n10984142_659922317453323_961755310627961992_n 10432154_659922767453278_8731342841656649774_n
10987702_659922817453273_4058877569765130510_n 10989163_659922657453289_8897694069652304287_n1508990_659922720786616_2131030068136577261_n

KELAS KASIH SAYANG KEK POTONG

Sunday, February 22nd, 2015

10959839_658792197566335_2174093595683702506_n10968578_658792274232994_5267311446008081748_n 10407302_658792240899664_4777539193837056564_n

bismillah sallylea

Sepatutnya Semua tenaga pengajar wajip ada SKM..Di iktifar oleh KERAJAAN sebagai salah seorg Tenaga Pengajar dalam dunia masakan atau apa jua bidang..

 photo 7c8f825c-fdf8-4a8c-acbe-25beb74a26e8.jpg
 photo f231d77f-9816-41cf-820f-89221ce988d9.jpg
 photo 9f5d7691-9797-4465-98e7-7a2aa452bcde.jpg
 photo 0c9b3424-a34a-4a0a-8bf1-5c63eaebdc33.jpg

AROMA JUNE 15

SUDI-SUDI LER SINGGAH