Photobucket

lia

Categories
Instagram

Photobucket
Photobucket
TEMPAHAN KEK DIRAJA TAHUN 2012

tuakuperlis
KEK SULTANAH PERLIS

SIJIL MeSTI

 photo 12045437_773972366048317_1534065051528097616_o.jpg
 photo 12369034_794837277295159_3771196862707333817_n.jpg

Posts Tagged ‘lovely’

Kek Coklat Moist Fondant

Tuesday, December 29th, 2009

fondant

Ini kek fondant coklat Moist ,Sis tak tau sape yang punya sbb pengantin order melalui kak Norma!16hb.12 lebih kurang dalam pukul 9 mlm sis hantar ke rumah kak Norma!Walau apa pun terima kasih untuk pengantin kerana sudi ambil order dari Sis,lebih kurang minta halal.63

Intan

Ini pula tempahan dari staff(Intan) untuk ulang tahun perkhawinannya,lupa tarikhnya bila…40!kek ni comel je adalah sebesar mangkuk nasi,500g pun tak sampai!71terima kasih Intan!

abg die

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa kek ni pula khas untuk abg sulung sis yang di Taiping!Hubby Sis ada callange 4×4(18hb – 20hb.12.09)di Lake Garden Taiping,jadi sis bawa buah tangan untuk abg sulung sis di sana!ermmmm sedap dak abg ku kek  tu?!71 Tapi masalah problem nama abg sendiri pun buleh silap40!Adoiiii…minta maaf banyak-banyak la abg Die..77adik mu ni kelang kabut sikit..bz tahap transfomer la pulak kali ni!Bertukar….24 Tapi dengan bangganya nak habaq(Loqat Kedah)kat abg,kek dan hiasan kek semua adik mu ni buat sendiri tau…comot-comot pun jadi la jugak..kan abg kan….Kotak kek dah ditangan abg Die,sambil2 sembang dengan hubby,tangan abg Die dok tunjuk sana sini hotel-hotel di Taping kat hubby tiba-tiba kotak kek terjatuh tapi nasib tak sampai ke bawah lagi!fuhhh18…. dengan pantasnya sis buka kotak kek!tengok-tengok  kek dah senget 20!dah tak cantik lagi…habih bunga hiasan atas kek comot! tapi tak pa abg noooo…buleh makan jugak kan!muahhhh sayang abgku!6peluk 11cium dari adik mu  ini! 63Insyaallah diizinkan allah panjang umur adik mu ni kita jumpa lagi!

 71sapa yang tak faham Loqat kedah yang ada sepatah dua yang sis taip diatas…baca ni….

53Habaq – bagi tau

53Habih – habis

 

Biskut Fondant

Saturday, December 5th, 2009

DSC02094 [iPod Video]

Biskut fondant ni untuk anak saudara yang melangsungkan perkhawinan hari ni(5/12/09)Anak saudara perempuan bungsu(Anak Aruah kakak hubby)semalam abg dan kakak ipar pada pengantin dtg ambil.Sis tak p sebabnya 3 anak Sis bersunat(Anak no 2,No 3 dan No 4)dalam berpantang skrg ni..bertelanjang je kesana kemari dalam rumah!10Sabaq ja lah!

 

Biskut deco ceco

Monday, October 26th, 2009

DSC01841 [iPod Video]

DSC01842 [iPod Video]

DSC01844 [iPod Video]

Ini tempahan  untuk majlis pertunangan adik kak nor 6!Tema warna Maron!Terima Kasih!Kenduri nanti tempah lagi ye!3

Biskut hantaran

Thursday, October 22nd, 2009

22102009257 [iPod Video]

Biskut Strawberi Lovely

DSC01816 [iPod Video]

Biskut Sweet Corn

DSC01838 [iPod Video]

Biskut Fondant

 Ini tempahan dari Izan untuk dijadikan hantaran pertunangan kawannya!Kira buah tangan dari Izan untuk sahabatnya ler!  sape-sape yang berminat Boleh sms atau email Lea dan bagi tau apa temanya!1

bismillah sallylea

Sepatutnya Semua tenaga pengajar wajip ada SKM..Di iktifar oleh KERAJAAN sebagai salah seorg Tenaga Pengajar dalam dunia masakan atau apa jua bidang..

 photo 7c8f825c-fdf8-4a8c-acbe-25beb74a26e8.jpg
 photo f231d77f-9816-41cf-820f-89221ce988d9.jpg
 photo 9f5d7691-9797-4465-98e7-7a2aa452bcde.jpg
 photo 0c9b3424-a34a-4a0a-8bf1-5c63eaebdc33.jpg

AROMA JUNE 15

SUDI-SUDI LER SINGGAH